Sloop & Demontage

De laatste jaren houden wij ons, naast oud ijzer- en metaalhandel, ook bezig met sloop- en demontagepartijen. U kunt bij Henk Netten Metaalhandel B.V. terecht voor demontage van installaties, constructies, infrastructuur en machines. Wij leveren uw fabrieksruimte bezemschoon op en zorgen ervoor dat u meer rendement haalt uit uw metaalafval.

Op ons terrein of op locatie

Constructies en machines worden zowel op ons terrein als op locatie gesloopt. Dit wordt gedaan met professionele gereedschappen, materialen en werktuigen. Wij hebben vakkundig inzicht en zorgen voor een goede planning. Indien u gebruik wilt maken van onze sloop- en/of demontagedienst, neem dan vrijblijvend contact op.

Er wordt samen met u gekeken of de constructie of machine op verantwoorde wijze gesloopt en afgevoerd kan worden. Tevens is het mogelijk om constructies met kranen te laten knippen en slopen, en met snijbranders klein te laten maken.

Meer rendement

Vaak zijn oude onderdelen van machines en installaties na demontage prima verkoopbaar, of zijn ze dankzij de aanwezigheid van metalen nog altijd waardevol. Hiermee houden wij rekening bij het opstellen van een offerte. Wij verzekeren u dat u altijd de beste prijs krijgt voor uw oude machines en dat u het hoogst mogelijke rendement behaalt uit uw metaalafval.

Wij demonteren praktisch alle denkbare installaties.

Voordelen van demontage door Henk Netten Metaalhandel B.V.

  • Vakkundige service en een bezemschone oplevering van uw ruimte;
  • uw metaalafval wordt op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze afgevoerd;
  • u heeft inzicht in de soorten en hoeveelheden afgevoerde materialen;
  • door onze positie in de schrootmarkt kunnen wij u een aantrekkelijk tarief bieden voor uw metaalafval.

Onze werkwijze voor demontage

Bij het demonteren van installaties werken wij volgens een vaste procedure. Allereerst maken wij een inventarisatie van de te verwijderen materialen en te demonteren zaken. Wij noteren uw wensen ten aanzien van het tijdstip van aanvang, het opleveringsniveau en het tijdstip waarop het werk moet worden afgerond.

Binnen 3 dagen na inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende aanbieding voor hetgeen we besproken hebben. In deze aanbieding vindt u de kosten voor werkzaamheden terug, maar ook de te verwachten opbrengst uit het oud ijzer en metaalafval.

U kunt tevens een inschatting opvragen via WhatsApp +31 (0)6 204 130 87, of ons contacteren via onderstaande button.


Neem contact met ons op