Containerservice

Wilt u een container laten plaatsen voor het inleveren van oud ijzer en metaalafval? Dan bent u bij de containerservice van Henk Netten Metaalhandel B.V. aan het juiste adres. Wij leveren containers voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals schroot, metaalafval, machines, installaties, productieafval, ijzerdraaisels en overtollige voorraad. Deze containers leveren wij in heel de regio Zuid-West-Holland, waaronder de Maasvlakte, de Botlek en Europoort.

Vraag een container aan


Plaatsen

Wij plaatsen kosteloos containers voor korte én lange termijn op de door u gewenste locatie. Al onze containers, groot of klein, zijn geheel vloeistofdicht en voldoen aan strenge milieu-eisen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen dat er binnen 24 uur een container op locatie wordt geleverd.

Ophalen of wisselen

Wilt u dat wij uw container komen ophalen of wisselen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een WhatsApp-bericht via +31 (0)6 204 130 87. Wij zullen uw container binnen 24 uur ophalen of wisselen. Wij streven er tevens naar u binnen datzelfde tijdsbestek uit te betalen.

Afvalcheck?

Bij veel bedrijven wordt al het ijzer- en metaalafval in één container verzameld. Door het metaalafval in een aparte container te deponeren, kunt u daar echter een hoger bedrag voor krijgen. Dit kan oplopen tot een behoorlijke meerprijs.

Wilt u ook meer rendement halen uit uw metaalafval? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. Wij verrichten dan een vrijblijvende analyse van uw afvalstromen. Aan de hand van deze analyse adviseren we u over efficiënte en rendabele containerplaatsing. U kunt ook een foto van uw afval in een Whatsapp-bericht sturen naar +31 (0)6 204 130 87.

Neem contact met ons op